Сезонът за Григор Димитров приключи тази седмица с отпадане на осминафиналите

...
Сезонът за Григор Димитров приключи тази седмица с отпадане на осминафиналите
Коментари Харесай

Григор: Беше труден сезон, но спадове има всеки

Сезонът за Григор Димитров завърши тази седмица с отпадане на осминафиналите на шампионата от сериите " Мастърс " в Париж. Димитров остана без купа през годината и бе на край единствено в Ротердам, където загуби от Роджър Федерер.

Григор стартира годината на трето място в света, само че поради неубедителната си игра във втората половина от сезона, Димитров от на следващия ден ще бъде 19-ти в международната класация.

Григор разкри, че персонални проблеми са повлияли върху играта му, само че не желае да се оправдава с тях.

„ Беше тежък, сложен сезон, само че не мисля да върша нещастия. Спадове се случват на всеки човек. По-важното е, че с моите хора знаем, че аз мога. Да, несъмнено имаме неточности и всички работим те да бъдат отстранени. Бях поставян във всеки мач като любимец и това може би също се оказа решаващо в някои срещи, въпреки и на подсъзнателно равнище, защото това бе нещо ново за мен “, съобщи Димитров.

„ Имах травми и персонални проблеми, изгубих значим за мен човек, само че тези неща не трябва да ме оправдават. И аз желая да надвивам, да спечелвам трофеи и съм сигурен, че идната година ще успеем с доста труд, пот и най-много здраве да се върна като за начало в Топ 10 “, показа Григор. / Канал3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР